Mesterséges Karácsonyi Dekoráció Szőlő
Mesterséges Karácsonyi Dekoráció Szőlő
Mesterséges Karácsonyi Dekoráció Szőlő
Mesterséges Karácsonyi Dekoráció Szőlő
Mesterséges Karácsonyi Dekoráció Szőlő

Mesterséges Karácsonyi Dekoráció Szőlő

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)
  • Ft9,333.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Mesterséges Karácsonyi Dekoráció Szőlő

Kategóriák: Otthoni dekoráció, Dekorációk

Leírás

Igaz Kinézetű – A 108-As Fenyőtű-Tartozékok Mind Kézzel Készültek, És Úgy Tűnik, Hogy Nagyon Jól Vannak Egymásra Rakva. 108 Kiegészítőt Használnak Ehhez A Rattanhoz, Amelyek Mindegyike Kézzel Készült. Emiatt Nagyon Magas A Kézműves Értékük, És Biztosan Meglepődnek A Barátaidban.

Kiváló Minőségű, Kézzel Készített – Szabad Szemmel Nehezen Felismerhető Hatás. Sok Karácsonyi Füzért Árulnak A Piacon. Azonban Szinte Mindegyik Olcsónak Tűnő Termék Hamis. Termékeink Teljesen Eltérnek Tőlük, Amelyek Egyenként Finom Csiszolóanyagokkal Készülnek, És Szabad Szemmel Nagyon Igényesnek És Valósághűnek Tűnnek.

Változatos Felhasználási Területek – A Tartozékokat Tetszés Szerint Keverheti, Termékeink Pedig A Karácsony Elmaradhatatlan Díszei. A Rattanra Egyszerűen Rögzíthetünk Fenyőtobozokat, Karácsonyi Labdákat, Fényfüzéreket És Egyéb Dekorációkat, Így Nagyon Lenyűgöző Dekoratív Hatást Érhetünk El

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.